Finn de populære toppene

Har du gått deg vill i topp-jungelen? Da skal vi prøve å guide deg på rett vei.

Topper er nok et av de mest brukte plaggene blant kvinner, så det kommer sannsynligvis ikke som en overraskelse at det finnes et hav av topper som varierer i stil, farge, materiale og passform. Men toppene har ulike formål avhengig av hvilken type du leter etter. Noen passer godt for en avslappet og ledig stil, mens andre topper er mer formelle og passer for festlige anledninger.

Det dukker opp nye trender hele tiden, akkurat som de populære croptoppene også har blitt en stor hit de siste årene. De passer godt til høye bukser, noe som gir en bedre generell passform.

Allier deg alltid med basiske topper

Man kan rett og slett ikke ha for mange basiske topper. Du kan både satse på linnetopper, tanktopper, singletter, spisse topper og mange flere. De kan brukes under strikkegensere eller bluser, eller så kan du style dem alene og la dem bli en del av den synlige antrekket. Med basiske topper sikrer du en garderobe med utallige stylingmuligheter og antrekk, nettopp fordi basiske topper er lette å style.

Hvis du elsker basiske topper og er en stor forbruker av disse, kan vi sterkt anbefale deg å sjekke ut Pieces Basic her. Der har de et stort utvalg av generelle basisplagg (og ikke minst topper) som enkelt kan passe inn i garderoben din.

Topper for fest

Men topper trenger ikke å være “kjedelige” eller bare for hverdagsbruk. Faktum er at de er ideelle for festlige anledninger når du skal style en formell eller festlig antrekk. Her kan du satse på:

  • One-shoulder topper
  • Glittertopper
  • Silketopper
  • Stropløse topper
  • Mesh-topper

Dette er alle fine topper som virkelig piffer opp antrekket ditt!

Hvis du er usikker på hvor du finner festlige topper, kan du alltid se på Black Colour, Gestuz og MbyM. Er du ute etter fine silketopper, bør du absolutt sjekke ut EMM Copenhagen.

Slik styler du topper enkelt og smidig

Det gode med topper er at de alltid er utrolig enkle å style. Faktum er at de passer til alle slags underdeler, noe som igjen gjør dem veldig fordelaktige å ha i garderoben. Style toppene dine med et par bukser eller jeans for en avslappet look. Vil du ha det litt mer formelt, kan du alltid ta på deg en blazer. For en festligere antrekk kan du matche toppen med bukser i samme farge, og vips har du en smart kombinasjon. Du kan også style toppen med et skjørt, noe som gir en mer formell look. Men igjen, allier deg med noen gode topper, for du kan bruke dem året rundt og til alle slags anledninger. Lykke til med toppene dine.