Derfor kan merker og etiketter være gull verdt når du syr

Hvis du har fått opp øynene for å sy og sy om klær som hobby, bør du også ta en titt på ulike merker, bånd og etiketter som kan brukes til nye og gamle plagg. En leverandør som Ikast etikett tilbyr en rekke spennende merker og etiketter – fra de klassiske strykemerkene til kreative selvklebende merker og vevde bånd med egen tekst.

Ekstra designelement eller snarvei?

Det er selvfølgelig mange som assosierer strykemerker og andre etiketter med merking av plagg, noe som er svært relevant for småbarnsforeldre. Samtidig kan produktene fra Ikast etikett brukes til så mye mer enn bare rask og enkel merking.

  • Hvis du vil gi et plagg et helt unikt uttrykk, så kan det være spennende å bruke et litt større strykemerke til å skape en kontrast.

  • I noen sammenhenger kan ferdig vevde bånd eller merker være en løsning når du vil skape en overgang eller sammenføyning mellom to ulike felter.

Enkelt forklart kan et klistremerke eller bånd fungere både som en tidsbesparende snarvei og som et ekstra flott designelement som gir plagget ditt et profesjonelt uttrykk.

Skap ditt eget «brand» med vevde bånd eller strykemerker

Hvis du liker å sy om plagg til nye design, har du kanskje samtidig lyst å skape noe som skaper en rød tråd. Det kan være at du vil at dine egne unike plagg skal ha noe til felles, eller så har du kanskje tatt et steg videre til å selge noen plagg på nett?

Et flott vevd bånd eller merke kan fungere som et både diskre og elegant «brand», som gjør at plaggene du syr har noe til felles. Hvis du vil skape et litt mer dristig og utfordrende uttrykk, kan du selvfølgelig bruke strykemerker eller større designelementer til å skape plagg som ikke bare har en logo eller tekst til felles – men der merket i seg selv spiller hovedrollen.