Vgs casting nrk

VGS: Klassen-skuespillere Lara, Amalie, Joffe og … – NRK

3. nov. 2022 — Amalie og Josef må overleve første året på VGS. De er eldre, hverdagen råere og konsekvensene mye større.

Delta – NRK

NRK – Delta

Vil du være med i NRKs produksjoner? Her finner du ulike NRK-konsepter du kan delta i.

VGS – NRK TV

12. nov. 2022 — Hvor langt er du villig til å gå for å komme inn i den innerste sirkelen? Amalie og Josef må overleve første året på VGS.

NRK søker unge skuespillere

NRK søker unge skuespillere – NRK – Delta

10. jan. 2022 — NRK søker unge skuespillere til et nytt tenåringsdrama om VGS. På bildet ser du Malik Edo som spiller Joffe i Klassen.

Vil du bli skuespiller i nytt tenåringsdrama om VGS? Er du mellom 14 og 17 år kan du søke.

Bidra og delta – Hjelp og informasjon – NRK

Bidra og delta – Hjelp og informasjon

Som oftest er det eksterne produsenter som lager dramaserier for NRK, og de ordner selv med alt av casting og statister. Ofte søker de blant skuespillerne …

Send inn til NRK Super

Vi søker ikke etter skuespillere akkurat nå. Det er bare å glede seg til neste gang! Footer. Redaktør NRK Super: Siril Heyerdahl

Gutter og jenter 14-17 år til ny TV-serie for NRK (honorert)

Vil du bli skuespiller i NRKs nye storsatsning? “VGS”. Vi søker alle typer gutter og jenter mellom 14-17 år til en helt ny TV-serie for NRK.

Produksjonsselskap søker Skuespiller i spillealder 14-17 år til ny TV-serie for NRK i Oslo (Norge).

Kjenner du igjen «VGS»-stjernene?

Kjenner du igjen «VGS»-skuespillerne? – VG

28. nov. 2022 — I 2019 startet NRK Super-serien «Klassen», som er forløperen. VG har snakket med de fire skuespillerne som deltar i begge seriene. – Jeg var 14 …

Fire av stjernene i «VGS» slo gjennom i «Klassen» i 2019. En av dem startet karrieren lenge før det – kjenner du dem igjen?

Ny hovedrolle på NRK: – Jeg ble litt redd – VG

2. sep. 2021 — Eline Hedum Andersen har en av hovedrollene i sesong 5 av NRK-serien «Lik meg». Rollefiguren Stella må takle både horestempel og utfrysing …

Eline Hedum Andersen har en av hovedrollene i sesong 5 av NRK-serien «Lik meg». Rollefiguren Stella må takle både horestempel og utfrysing som ny i klassen.

Keywords: vgs casting nrk, vgs nrk casting