Vg nattebarn

Se dokumentaren «Nattebarn» – VG

23. jan. 2022 — Etter at Petter har prøvd å ta livet sitt, vil kompisen Sverre hjelpe ham ut av mørket. De to drar ut i natten og skrur på kameraet.

Etter at Petter har prøvd å ta livet sitt, vil kompisen Sverre hjelpe ham ut av mørket. De to drar ut i natten og skrur på kameraet.

Nattebarn – VGTV

Nattebarn. Etter at Petter har prøvd å ta livet sitt, vil kompisen Sverre hjelpe ham ut av mørket. De to drar ut i natten og skrur …

I denne serien deler Petter, Sverre og Miriam tanker om dokumentarfilmen «Nattebarn», som du kan se på VGTV.

Filmanmeldelse «Nattebarn»: Rått fra levra – VG

24. sep. 2021 — DOKUMENTAR. «Nattebarn». Norge. 15 år. Regi: Sverre Kvamme og Petter Aaberg. Med: Petter Aaberg, Sverre Kvamme, Miriam Øyna, Emma, Monica, …

Psykisk helse: Nå er det vanlige folks tur.

Nattebarn – Strømme online | TV Guide

Nattebarn. No. dokumentar fra 2021. Etter at Petter har prøvd å ta livet sitt, vil kompisen Sverre hjelpe ham ut av mørket. De to d… Les mer …

No. dokumentar fra 2021. Etter at Petter har prøvd å ta livet sitt, vil kompisen Sverre hjelpe ham ut av mørket. De to drar ut i natten og skrur på kameraet.

Nattebarn – 2021 – Filmweb

Nattebarn er en ekte, rå og usminket film om å velge livet. Petter og Sverre vil møte andre som sliter, og tar med seg kamera ut i Oslos nattetimer.

En film om å velge livet

Nattebarn | Oslo – Facebook

For en ÆRE!! I kveld vant Nattebarn, med Petter Aaberg og Sverre Kvamme på regi og Carsten Aanonsen og @Even G Benestad på produsentsiden,

Pressen om Nattebarn – Indie Film

Pressen om Nattebarn — Indie Film

Dette sier pressen om Nattebarn. Aftenposten «Nattebarn» er kanskje årets viktigste film. Dagbladet Inderlig, vakker og viktig. VG Rått fra levra.

Miriam Øyna on Twitter: “Nattebarn er en dokumentarfilm om …

18 er den gratis å se: Translate Tweet. tv.vg.no. Nattebarn – VGTV. Etter at Petter har prøvd å ta livet sitt, vil kompisen Sverre hjelpe ham ut av mørket.

Keywords: vg nattebarn