Våpendrageren vg

Hør podkasten Våpendrageren – VG

26. feb. 2021 — Blomsterbudet. To VG-journalister prøver å finne ut hvem som kan ha bestilt overfallet på addictologi-avhopperen Bjørn Ivar Nordstrøm. Og Brede …

Våpendrageren (2:6) – Bredes versjon – VG Podkast

26. feb. 2021 — Hør Bredes side av historien. Alt fortalt-serien Våpendrageren, om Addictologi-komplekset, er laget av Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød.

Arkitekten Brede Henriksen føler han endelig får kontroll på sitt rusproblem i Addictologi Akademiet. Men inne i organisasjonen blir han stadig mer overbevist om at kona hans, Sarah, truer tilfriskningen hans. Hør Bredes side av historien. Alt fortalt-serien Våpendrageren, om Addictologi-komplekset, er laget av Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød. Serien lener seg på undersøkelsene til Gordon Andersen og Erlend Ofte Arntsen, som de har gjort sammen med blant andre Christina Quist, Maria Mikkelsen, Natalie Remøe Hansen, Shazia Majid, Kristoffer Kumar og Gunn Kari Hegvik og Einar Otto Stangvik. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Teknisk ansvarlig er Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.

Vi presenterer: Våpendrageren – VG Podkast

2. mar. 2021 — Dette er første episode av dokumentarserien «Våpendrageren». Resten av episodene finner du under Alt Fortalt – vg.no/altfortalt.

Dette er første episode av dokumentarserien «Våpendrageren». Resten av episodene finner du under Alt Fortalt – vg.no/altfortalt

Våpendrageren (3:6) – Muldvarpen – VG Podkast

26. feb. 2021 — I millionbedriften Det Norske Kartselskapet må alle ansatte gå i addictologi-terapi. Men det eieren Laila Mjeldheim ikke vet, er at det har vært …

I millionbedriften Det Norske Kartselskapet må alle ansatte gå i addictologi-terapi. Men det eieren Laila Mjeldheim ikke vet, er at det har vært en muldvarp i selskapet. Alt fortalt-serien Våpendrageren er laget av Emilie Hald Torp og Askild Alt fortalt-serien Våpendrageren, om Addictologi-komplekset, er laget av Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød. Serien lener seg på undersøkelsene til Gordon Andersen og Erlend Ofte Arntsen, som de har gjort sammen med blant andre Christina Quist, Maria Mikkelsen, Natalie Remøe Hansen, Shazia Majid, Kristoffer Kumar og Gunn Kari Hegvik og Einar Otto Stangvik. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Teknisk ansvarlig er Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.

Våpendrageren (5:6) – Blomsterbudet – VG Podkast

26. feb. 2021 — To VG-journalister prøver å finne ut hvem som kan ha bestilt overfallet på addictologi-avhopperen Bjørn Ivar Nordstrøm. Og Brede fortsetter …

To VG-journalister prøver å finne ut hvem som kan ha bestilt overfallet på addictologi-avhopperen Bjørn Ivar Nordstrøm. Og Brede fortsetter angrepene mot ekskona Sarah. Alt fortalt-serien Våpendrageren, om Addictologi-komplekset, er laget av Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød. Serien lener seg på undersøkelsene til Gordon Andersen og Erlend Ofte Arntsen, som de har gjort sammen med blant andre Christina Quist, Maria Mikkelsen, Natalie Remøe Hansen, Shazia Majid, Kristoffer Kumar og Gunn Kari Hegvik og Einar Otto Stangvik. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Teknisk ansvarlig er Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.

Våpendrageren (4:6) – Oppgjøret på Côte d’Azur – VG Podkast

Våpendrageren (4:6) – Oppgjøret på Côte d’Azur – VG Podkast

26. feb. 2021 — Sarah og Brede reiser med en gruppe addictologer til en resort i Frankrike. Der ble det lagt planer for hvordan de kunne sverte kritiske …

Sarah og Brede reiser med en gruppe addictologer til en resort i Frankrike. Der ble det lagt planer for hvordan de kunne sverte kritiske avhoppere. En av avhopperne endte opp med å bli slått ned av den mystiske Floriss-mannen.Alt fortalt-serien Våpendrageren, om Addictologi-komplekset, er laget av Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød. Serien lener seg på undersøkelsene til Gordon Andersen og Erlend Ofte Arntsen, som de har gjort sammen med blant andre Christina Quist, Maria Mikkelsen, Natalie Remøe Hansen, Shazia Majid, Kristoffer Kumar og Gunn Kari Hegvik og Einar Otto Stangvik. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Teknisk ansvarlig er Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.

Våpendrageren (6:6) – McDonald’s på Storo – VG Podkast

Våpendrageren (6:6) – McDonald’s på Storo – VG Podkast

26. feb. 2021 — Alt fortalt-serien Våpendrageren, om Addictologi-komplekset, er laget av Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød.

Brede opplever noe i terapien som sender han ut i en helt ny retning. Og du får endelig høre fra lederen for Addictologi Akademiet, Espen Andresen.Alt fortalt-serien Våpendrageren, om Addictologi-komplekset, er laget av Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød. Serien lener seg på undersøkelsene til Gordon Andersen og Erlend Ofte Arntsen, som de har gjort sammen med blant andre Christina Quist, Maria Mikkelsen, Natalie Remøe Hansen, Shazia Majid, Kristoffer Kumar og Gunn Kari Hegvik og Einar Otto Stangvik. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Teknisk ansvarlig er Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.

Terapeutenes våpendragere – VG

Terapeutenes våpendragere

29. sep. 2018 — juli i år med Espen Andresen, Laila Mjeldheim og Addictologi Akademiet. Hun er den siste utbryteren fra miljøet og har i forbindelse med denne …

De var med i organiserte svertekampanjer mot personer som valgte å avslutte behandlingen hos terapeuten Espen Andresen.

Alt fortalt – VG Podkast

Alt fortalt. Hør de sterkeste historiene og største avsløringene. Alt fortalt, fra VG. Abonner. PodMe. FREDAG 17. FEBRUAR, 2023 – Sesong 12 – Episode 3.

Hør de sterkeste historiene og største avsløringene. Alt fortalt, fra VG

Keywords: våpendrageren vg, vg våpendrageren