Intelligenstest – når er det aktuelt?

Et stort antall e-forhandlere tilbyr nå et hav av forskjellige leveringsmetoder. En favoritt nå for tiden er å få det levert til et utleveringssted, fordi det da gir deg god fleksibilitet til å kunne hente varene dine når det passer deg best. Det er derfor ekstremt fleksibelt, og ofte også det billigste alternativet for frakt.

Antallet leveringsdager er ekstremt viktig hvis du trenger bestillingen innen kort tid, og til det formålet er det ganske avgjørende at du sjekker forventet leveringsdato for det aktuelle produktet.

En rekke nettbutikker tilbyr en dags leveringsgaranti på sine primære varenumre, som tross alt krever at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, slik at de har mulighet til å få bestillingen sorteres før pakkeriet drar hjem.

Noen få e-butikker tilbyr gratis frakt, men for det meste krever det at du handler for en bestemt sum. I tillegg må du ta den billigste leveringsmetoden, som ofte – uansett om du er i Vejle, Sønderborg eller Jyllinge – vil være å få fraktselskapet til å bringe pakken din til et utleveringssted.

Mange handler via nettselskaper

Det er nå veldig enkelt for alle å finne de laveste prisene fra ulike nettbutikker, og som et resultat har mange internetthandlere måttet redusere prisnivået på produktene – for juniorer, så vel som for damer og herrer – helt i bunnen, og noen ganger til og med garantere gratis levering.

Det kan noen ganger vise seg å være smart å sammenligne flere nettbutikker etter rabatt før du handler, slik at du garantert får den rimeligste prisen.

Du må likevel passe på at når en nettbutikk tilbyr varer for salg til en salgspris som kan oppleves som fantastisk fordelaktig, kan dette ofte være et tegn på en uærlig nettbutikk. Kortbestillinger er imidlertid en del av en forskrift, som sparer deg fra uoppriktige nettbutikker.

Før noen handler i en nettbutikk, må du faktisk undersøke nettbutikkens handelsavtale, men det er nok ikke særlig morsomt.

En enkel løsning kan være å sjekke om nettbutikken er e-merket, fordi det generelt sett er en garanti for at nettbutikken overholder den offisielle danske lovgivningen, i tillegg til at nettbutikken er ofte sjekket av eksperter som kjenner reglene. I tillegg gir det deg muligheten til å bli assistert når du støter på problemer som følge av kjøpet.

Det anbefales også at du er oppdatert på de primære bestemmelsene som gjelder for kjøpet, som for eksempel hvilken byttepolicy butikken sørger for. Derfor er det også essensielt at du alltid sikrer deg kvitteringen på e-post, slik at du når som helst kan bevise bestillingen din, uansett om du er ute etter et produkt til gutt eller jente.

Det anbefales at du tar en nærmere titt på nettforhandlerens kritikk

Trustpilot tilbyr ganske pålitelige snarveier for å sile gjennom vurderingene til ganske mange andre brukere, og av den grunn foreslår vi at du blir klokere på nettbutikkens karakterer før du kjøper.

Facebook produserer også helt fordelaktige muligheter for å få innsikt i internettselskapets pålitelighet. Her ser vi mange nettforhandlere hvor folk kan gi en vurdering av kjøpsopplevelsen, som også bør utnyttes for å få et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet er annonsefinansiert. Vi har jevnlige samarbeid med en rekke butikker på nettet, da vi introduserer butikkenes produkter, og innkrever provisjon når en bruker fra vår side gjennomfører en transaksjon.